Wiadomo¶ci - Aktualno¶ci
Wieczór Kuchni W³oskiej w Hotelu S³oneczny Zdrój
Doda³: admin Data: 2017-08-12 10:40:00 (czytane: 23446)
Po wielkim sukcesie konkursu Arte Culinaria Italiana ci±g dalszy przygód z w³oskimi smakami w Hotelu S³oneczny Zdrój Medical SPA & Wellness w Busku-Zdroju. Podczas d³ugiego weekendu sierpniowego za spraw± Giancarlo Russo, zmów bêdzie okazja poczuæ klimat s³onecznej Italii.
Hotel przygotowa³ wiele atrakcji dla mi³o¶ników ¶ródziemnomorskich akcentów m.in. degustacje oraz koncerty. G³ówna atrakcja w postaci wykwintnej kolacji, przewidziana jest na sobotni wieczór (12.08.2017r). Podczas wydarzenia mo¿na bêdzie smakowaæ potraw sporz±dzonych przy u¿yciu najlepszych w³oskich produktów, przygotowanych przez Giancarlo Russo- mistrza kulinarnego, propagatora kuchni w³oskiej w Polsce oraz Patryka Kotarbê – szefa kuchni restauracji Ponidzie.
Polacy uwielbiaj± kuchniê w³osk±, ale czasem pope³niaj± ra¿±ce b³êdy przy jej przygotowaniu. Wspólnie z Patrykiem Kotarb± przygotujemy potrawy rodem ze s³onecznej Italii przy akompaniamencie wspania³ej muzyki oraz podpowiemy czym tak naprawdê jest al. dente jak równie¿ wyja¶nimy, ¿e kuchnia w³oska to nie tylko pizza i pasta – mówi Giancarlo Russo.
Kolacja odbêdzie siê w hotelowym ogrodzie, gdzie przygotowywanie potraw bêdzie mo¿na ogl±daæ na ¿ywo. Wieczór u¶wietni wystêp operowy Anny Lasoty oraz Jakuba Oczkowskiego. Bêdzie to niew±tpliwie wspania³a okazja, aby odbyæ fascynuj±c± podró¿ bez konieczno¶ci opuszczania Buska- Zdroju.
Ilo¶æ miejsc ograniczona. Rezerwacji mo¿na dokonaæ pod nr. tel. 41 378 88 00 lub e-mail info@slonecznyzdroj.pl
Reklama.
Komentarze (0)
Uwaga: Publikowane komentarze s± prywatnymi opiniami u¿ytkowników portalu. Redakcja nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ opinii. Za wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub chronione prawem dobra osób trzecich grozi odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna. IP Twojego komputera: 18.234.139.149
:) (2017-08-13 09:03:37)
wykwitnie podadz± jedn± mackê o¶miornicy, ozdobion± listkiem bazylii , trzema plasterkami gotowanej marchewki i trzema plastrami obranego ze skórki pomidora. wszystko delikatnie polane zielonym salsa verde.
Go¶æ (2017-07-26 15:42:01)
Ja ju¿ mam rezerwacjê :)